نشست هم‌اندیشی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با حضور دکتر زهرا شیخی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و نمایندگان واحدهای بوشهر، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، خوزستان، صنعتی شریف، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی این نهاد، در دفتر تخصصی علوم پایه و فنی و مهندسی جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه، راهکارهای مشارکت جهاددانشگاهی در بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی آسیب‌دیده، رفع نیازهای فناورانه صنایع مستقر در پارس جنوبی و عسلویه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی واحدهای جهاددانشگاهی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

زهرا شیخی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، با اشاره به سابقه راه‌اندازی دفتر جهاددانشگاهی در عسلویه از سال ۱۳۹۱، بر ضرورت حضور فعال و میدانی این نهاد در شرایط کنونی تأکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی باید با آمادگی کامل و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های تخصصی و عملیاتی خود در این عرصه نقش‌آفرینی کند و واحدهای سازمانی نیز متناسب با توانمندی‌های موجود، حضوری مؤثر و جدی در این مأموریت داشته باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر در روز پنجشنبه ۱۱ تیر، این نشست مقرر شد جهاددانشگاهی استان بوشهر با تکیه بر تجربه و ظرفیت‌های خود، به‌عنوان محور هماهنگی و معرفی توانمندی‌های عملیاتی واحدهای سازمانی به صنایع مستقر در پارس جنوبی و عسلویه عمل کند تا از ظرفیت‌های تخصصی این نهاد در زمینه‌های بازسازی، نوسازی، اجرای پروژه‌های فنی و مهندسی و تهیه پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی بهره‌گیری شود.

انتهای پیام

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را از طریق فرم زیر اسال نمایید

نظرسنجی

مارا دنبال کنید

آگهی