به گزارش کانال نفت:رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها از به‌کارگیری سازوکارهای جدید برای وصول مطالبات سنواتی دولت از صنایع بزرگ کشور، به‌ویژه شرکت‌های فعال در حوزه پالایش و پتروشیمی، خبر داد. برات الکترونیک و استفاده از ظرفیت‌های قانونی مرتبط با خرید محصولات واحدهای تولیدی بدهکار، دو ابزار پیش‌بینی‌شده برای پیگیری این مطالبات هستند.

نوروزی با اشاره به سازوکارهای قانونی وصول بدهی‌های سنواتی صنایع بابت گازبها اظهار کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ و ماده ۸۱ ضوابط اجرایی آن، راهکارهایی برای وصول این مطالبات در نظر گرفته شده است.

وی درباره ابزارهای پیش‌بینی‌شده برای تسویه بدهی‌ها افزود: استفاده از برات الکترونیک و همچنین ظرفیت‌های قانونی مرتبط با خرید محصولات واحدهای تولیدی بدهکار، از جمله روش‌هایی است که برای وصول مطالبات چندساله سازمان هدفمندی یارانه‌ها در دستور کار قرار گرفته است. به گفته وی، در این زمینه نتایج مثبتی نیز حاصل شده است.

مطالبات متقابل دولت و پتروشیمی‌ها؛مانعی برای تعیین رقم نهایی بدهی‌ها
رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به مطالبات متقابل دولت و صنایع تأکید کرد که در کنار بدهی صنایع بابت گازبها، برخی واحدهای تولیدی نیز مدعی طلب از دولت هستند؛ موضوعی که در فرایند رسیدگی و وصول مطالبات باید مورد توجه قرار گیرد.

نوروزی خاطرنشان کرد: تلاش سازمان این است که ضمن رعایت منافع دو طرف، شرایط واحدهای تولیدی نیز در نظر گرفته شود؛ به‌ویژه شرکت‌هایی که در پی شرایط جنگی آسیب دیده‌اند.

وی افزود: هدف آن است که با لحاظ‌کردن ملاحظات مربوط به وضعیت واحدهای تولیدی، زمینه وصول مطالبات سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز فراهم شود./منبع:تسنیم

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را از طریق فرم زیر اسال نمایید

نظرسنجی

مارا دنبال کنید

آگهی